Tab dig stort — Kostvejleder Ditte Brandt | Professionel kostvejleder og personlig træner |

Tab dig STORT

Smid de ekstra kilo og få et sundere og sjovere liv! Vær med i et spændende 10 ugers gruppeforløb for overvægtige mænd og kvinder.

 

Som deltager i gruppeforløbet ”De Store Tabere” får du din egen personlige coach i 2½ måned, og du lærer at tænke og leve sundt. Du får udarbejdet en personligt tilpasset kost- og motionsplan, der passer specielt til dine unikke behov og til din hverdag. 

 

Find DIN egen motionsform

I løbet af de 10 ugers gruppeforløb  vil du blive præsenteret for mange forskellige motionsformer.

På den måde får du en rigtig god chance for at vurdere, hvad der passer bedst til dine ønsker og mål for vægttab, din fysik og ikke mindst - hvad du synes, der er sjovest. 

 

 

Fællesskab med tid til den enkelte

Gennem det gode fællesskab i gruppen får du sparring og ekstra motivation. Fællesskabet hjælper dig med at holde gejsten oppe.

Grupperne har højest 12 deltagere, så alle bliver hørt og taget alvorligt. Ingen vil stå alene med udfordringer eller problemer. 

 

Et sundt sind

At du er glad for din krop og er bevidst om dine følelser, er afgørende for at kunne leve et sundt liv i det lange løb.

I gruppeforløbet fokuserer vi på at opbygge dit selvværd og lære dig at tænke de positive tanker om dig selv og andre, så du kan vedligeholde dit vægttab. 

Ditte Brandt online

Om kostvejleder og motionsvejleder Ditte Brandt

Ditte Brandt er uddannet kok & Prof. Bach i Human Ernæring, og har i over 17 år arbejdet med kost og motion. Ditte driver egen konsulent- og coachingvirksomhed der beskæftiger sig med vejledning og kurser for virksomheder, kursushold og enkeltpersoner.

Kontakt

Ditte Brandt
Uddannet kok & Prof. Bach i Human Ernæring

Tlf. 40 78 46 14
ditte@dittebrandt.dk