Deltagerne siger — Kostvejleder Ditte Brandt | Professionel kostvejleder og personlig træner |

Deltagerne siger

Vi er stolte af at kunne fortælle, at De Store Tabere er en stor succes. Her kan du se nogle udtalelser fra tidligere kursusdeltagere:

 

 

"Det har helt sikkert overgået mine forventninger. Jeg havde nok frygtet lidt for meget “hønsegård”, der ikke førte til de store resultater, men det har været rigtig godt at være med til."
- Kresten 

"Før var det for nemt at sige: "det gør jeg i morgen", men der kunne gå 14 dage, før det blev den morgen. På holdet får man helt automatisk en rytme, der gør, at jeg ikke glemmer at tænke sundt, og ikke glemmer at få motion. Vi mødes f.eks. hver anden søndag og laver noget fælles motion, f.eks. gåture ude i skoven. Det er noget, jeg ser meget frem til!"
- Mogens Jakobsen, 57 år, Kjellerup

"Ditte gør en forskel, da hun brænder for at skabe sundere og gladere mennesker, der med langt større overskud i hverdagen er bedre i stand til at være noget for deres familie, arbejdsplads og ikke mindst for dem selv."
- Susanne 

"Jeg er glad for dette forløb, da min kostplan er lavet lige til mig og ud fra mad, som jeg har været vant til at få, og også gerne vil have. Desuden betyder det meget, at jeg får de 3 mellemmåltider, så jeg ikke er så lækkersulten, hvilket jo har været mit store problem førhen!"
- Mona 

"Andre forløb, jeg har været med på, har kun været énvejskommunikation, og vi kom bare og blev vejet, efterhånden som vi kom, og så talte lederen om et forudbestemt emne, og så fik vi besked at gå hjem og tabe os. Det var ikke i nærheden af det, du har givet os."
- Conny

De Store Tabere er et supergodt projekt. Jeg tænker ikke slankekur (som ofte er noget man forbinder med altid sulten), men jeg tænker kostomlægning, hvor jeg spiser ”normalt”, men hvor pointen er at spise den rette portions-størrelse samt at spise over hele dagen og ikke vente til blodsukkeret er helt i bund! Samt muligheden for at få nogle gode og hyggelige timer/oplevelser sammen med andre. Og sidst, men ikke mindst, opleve, hvordan energien samt ens velvære støt stiger, når kroppen har det godt og bliver ”forkælet” på den gode måde.
- Charlotte Gade, 46 år, Viborg 

Ditte Brandt online

Om kostvejleder og motionsvejleder Ditte Brandt

Ditte Brandt er uddannet kok & Prof. Bach i Human Ernæring, og har i over 17 år arbejdet med kost og motion. Ditte driver egen konsulent- og coachingvirksomhed der beskæftiger sig med vejledning og kurser for virksomheder, kursushold og enkeltpersoner.

Kontakt

Ditte Brandt
Uddannet kok & Prof. Bach i Human Ernæring

Tlf. 40 78 46 14
ditte@dittebrandt.dk