Om Ditte Brandt — Kostvejleder Ditte Brandt | Professionel kostvejleder og personlig træner |

Om kostvejleder Ditte Brandt

Ditte Brandt er uddannet kok, Prof. Bach i Human Ernæring og Personlig Træner. Ditte har i over 17 år arbejdet med kost og motion. Ditte rådgiver virksomheder, kursushold og enkeltpersoner i livsstil, kost og motion.

 

Ditte fortæller ...

Jeg giver dig professionel sparring og vejledning, når du ønsker at opnå et vægttab eller nå et andet mål -  eller når du ønsker en sundere krop eller mere energi, glæde og overskud i hverdagen. Jeg hjælper dig med udarbejdelse af en personligt tilpasset kost- og motionsplan, og jeg hjælper dig med at finde og bevare den rigtige motivation.   

 

Mine tilbud henvender sig bredt. Jeg tilbyder fælles forløb for overvægtige (De Store Tabere), familievejledning og individuelle forløb i form af personlig vejledning. Jeg tilbyder også individuelle forløb for motionister og for professionelle sportsudøvere. Og endelig holder jeg også inspirationsoplæg til arrangementer. Alt samme med fokus på sund livsstil.

 

Jeg ved, du kan

Når jeg arbejder med mennesker, og hjælper dem til at nå deres mål, er det meget vigtigt for mig, at jeg får opbygget deres selvtillid, så de virkelig tror på, de kan nå deres mål. Efter vi i fællesskab har sat et mål, hjælper jeg dig til at opnå troen på, at det kan lykkes for dig, og jeg giver dig de nødvendige redskaber. Det kan være en kost- og motionsplan, eller en snak om, hvad der motiverer dig.

 

En holistisk tilgang

Mennesker består ikke kun af en krop, men også af en psyke. Derfor er det vigtigt for mig, at der arbejdes med dit tankemønster, hvor det er nødvendigt. Jeg hjælper dig til at finde frem til, hvad der motiverer dig, og hvordan du kan bruge den motivation til at opnå dit personlige mål om en sundere krop og mere energi i hverdagen.

 

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte mig på tlf. 40 78 46 14 eller ditte@dittebrandt.dk.

Ditte Brandt online

Om kostvejleder og motionsvejleder Ditte Brandt

Ditte Brandt er uddannet kok & Prof. Bach i Human Ernæring, og har i over 17 år arbejdet med kost og motion. Ditte driver egen konsulent- og coachingvirksomhed der beskæftiger sig med vejledning og kurser for virksomheder, kursushold og enkeltpersoner.

Kontakt

Ditte Brandt
Uddannet kok & Prof. Bach i Human Ernæring

Tlf. 40 78 46 14
ditte@dittebrandt.dk