Motion og kostplan — Kostvejleder Ditte Brandt | Professionel kostvejleder og personlig træner |

Motion og kostplan

Kostvejleder Ditte Brandt tilbyder kostvejledning til både den almindelige motionist og til den professionelle sportsudøver.

 

Fritidsmotionister

Jeg tilbyder vejledning til den almindelige motionist, som ønsker at yde sit maksimale under træningen, som stiler efter af få mere energi i hverdagen eller som ønsker hjælp til at forbedre sine resultater. Jeg kan også hjælpe og vejlede dig, der har en drøm om at nå et bestemt mål - fx at gennemføre en halv eller hel maraton.

Læs mere om vejledning for fritidsmotionister

 

Professionelle sportsudøvere

Jeg tilbyder professionel vejledning og sparring til den seriøse sportsudøver, som træner på et højere plan - måske træner du til ironman. Professionelle sportsudøvere har stor gavn af en grundig vejledning om ernæring og planlægning. Maksimal præstation kræver også den rette ernæring på de rette tidspunkter.

Læs mere om vejledning for professionelle sportsudøvere

Ditte Brandt online

Om kostvejleder og motionsvejleder Ditte Brandt

Ditte Brandt er uddannet kok & Prof. Bach i Human Ernæring, og har i over 17 år arbejdet med kost og motion. Ditte driver egen konsulent- og coachingvirksomhed der beskæftiger sig med vejledning og kurser for virksomheder, kursushold og enkeltpersoner.

Kontakt

Ditte Brandt
Uddannet kok & Prof. Bach i Human Ernæring

Tlf. 40 78 46 14
ditte@dittebrandt.dk