Tilbud til professionelle — Kostvejleder Ditte Brandt | Professionel kostvejleder og personlig træner |

Professionelle idrætsudøvere

Er du en professionel sportsudøver, der vil gøre en helhjertet indsats for at nå dine mål? Som kostvejleder kan jeg være en stor hjælp for dig, som træner på et højere plan.

 

Jeg tilbyder professionel vejledning og sparring til den seriøse sportsudøver, som træner på et højere plan - måske træner du til ironman. Professionelle sportsudøvere har stor gavn af en grundig vejledning om ernæring og planlægning. Maksimal præstation kræver også den rette ernæring på de rette tidspunkter.

 

Mange ting spiller ind, når der trænes på højt niveau, og der ligger hårdt arbejde bag de gode præstationer - det gælder både fysisk træning, den rette mentale indstilling og den rette kost. Jeg kan hjælpe dig med at få alle elementer dækket ind, og med at give den motivation og sparring, som du har brug for.

 

Vejledning for professionelle er meget individuelt i forhold til træningens art. Så selve forløbet sættes sammen efter ønsker og mål.

 

Forløb

Inden din første konsultation, udfylder du et spørgeskema om kostvaner, træningsplan og mål.

 

Under første konsultation udarbejder vi en ny plan i forhold til kosten ud fra din træningsplan. Vi taler om vigtigheden af at spise balanceret, så kroppen får den rette mængde energi og næringsstoffer (i form af kulhydrat, protein, fedt, væske samt vitaminer og mineraler). Jeg vejleder dig om den rette kost for netop dig - med øje for din fysik, din træningsplan og dit mål.

 

Vi aftaler sammen, hvordan det videre forløb skal planlægges. Kontakt mig for et uforpligtende tilbud som er tilpasset din træningsform.

Ditte Brandt online

Om kostvejleder og motionsvejleder Ditte Brandt

Ditte Brandt er uddannet kok & Prof. Bach i Human Ernæring, og har i over 17 år arbejdet med kost og motion. Ditte driver egen konsulent- og coachingvirksomhed der beskæftiger sig med vejledning og kurser for virksomheder, kursushold og enkeltpersoner.

Kontakt

Ditte Brandt
Uddannet kok & Prof. Bach i Human Ernæring

Tlf. 40 78 46 14
ditte@dittebrandt.dk