Tilbud til motionister — Kostvejleder Ditte Brandt | Professionel kostvejleder og personlig træner |

Tilbud til motionister

Er du en almindelig motionist, der ønsker at give den endnu mere gas under træningen? Drømmer du om mere energi? Eller ønsker du at nå et bestemt mål?

Kostvejleder Ditte Brandt kan hjælpe dig!

 

Jeg tilbyder vejledning til den almindelige motionist, som ønsker at yde sit maksimale under træningen, som stiler efter af få mere energi i hverdagen eller som ønsker hjælp til at forbedre sine resultater. Jeg kan også hjælpe og vejlede dig, der har en drøm om at nå et bestemt mål - fx at gennemføre en halv eller hel marathon.

 

Vejledning for motionister foregår typisk i form af 1 konsultation, hvor vi fastlægger mål m.m. samt 1 opfølgende konsultation, hvor kost- og træningsplan finjusteres.

 

Første konsultation

Inden første konsultation udfylder du et spørgeskema om dine kostvaner, din træningsplan og dit mål.

 

Under konsultationen finder vi frem til nogle delmål, og vi fastsætter det endelige mål. Jeg giver dig personlig vejledning om, hvordan du opnår det maksimale af din træning, og om, hvordan den rette kost kan påvirke dine resultater positivt og hjælpe dig i den rigtige retning.

 

I første konsultation indgår der også en vejning med måling af fedtprocent og muskelmasse (kropsanalyse).

 

Varighed ca. 1 ½ time (kost- og træningsplan vil blive sendt pr. mail, og gennemgået ved 30 min. telefon konsultation.)

Pris: 2.375 kr.

 

Jeg anbefaler, at vi mødes igen efter 3-4 uger for at lave opfølgning på kost- og træningsplanen.

 

Opfølgende konsultation

Til den opfølgende samtale evaluerer vi dit forløb. Der indgår også vejning samt måling af fedtprocent og muskelmasse ved denne konsultation.

 

Vi gennemgår og justerer træningsplanen efter dit energiniveau og mål. Jeg giver dig den vejledning og motivation, du behøver, for at du kan nå dit fastsatte mål.

 

Varighed 1 time.

Pris: 675 kr.

Ditte Brandt online

Om kostvejleder og motionsvejleder Ditte Brandt

Ditte Brandt er uddannet kok & Prof. Bach i Human Ernæring, og har i over 17 år arbejdet med kost og motion. Ditte driver egen konsulent- og coachingvirksomhed der beskæftiger sig med vejledning og kurser for virksomheder, kursushold og enkeltpersoner.

Kontakt

Ditte Brandt
Uddannet kok & Prof. Bach i Human Ernæring

Tlf. 40 78 46 14
ditte@dittebrandt.dk