Sådan foregår det — Kostvejleder Ditte Brandt | Professionel kostvejleder og personlig træner |

Sådan foregår det

Familievejledningen med kostvejleder Ditte Brandt foregår hjemme ved familien, hvor der tages udgangspunkt i nuværende vaner, livretter (på den sunde måde), motionsvaner, økonomisk budget osv.

  

Ved første møde vil vi  kortlægge din families nuværende livsstil og jeres kostvaner. I vil blive tilbudt en kropsanalyse med vejning og måling af fedtprocent og muskelmasse.

 

Ud fra jeres ønsker og mål vil vi i fællesskab udarbejde en plan for, hvordan en ny hverdag kommer til at se ud. Der vil være fokus på sunde madvarer, nye madvaner, daglig motion og fællesskab i familien. Sammen vil vi sætte realistiske mål for ændringer og vægttab. Når målene er på plads, udarbejder vi en kost og træningssplan, som I skal følge for at nå jeres mål. 

 

I får samtidig rådgivning i, hvordan I erstatter de dårlige vaner med nogle nye og sunde måder at leve på. I får vejledning om sundhed og ernæring, og I lærer, hvordan I vælger de sunde madvarer, så I får de bedste forudsætninger for at overholde kostplanen. I lærer også, hvordan I laver en fornuftig madplan. 

 

Når vi har fastlagt en plan for familiens nye sunde livsstil, får I også nogle gode ideer til, hvordan I kan støtte hinanden og vedligeholde motivationen. Det er jo netop den, der skal sikre, at I når jeres mål. 

 

Varighed og priser

Hjemmebesøget varer ca. 2 ½ time og vil blive fulgt op af en opfølgende samtale på 1 ½ time (én opfølgende samtale er med i prisen. Der kan holdes flere opfølgende samtaler hvis dette ønskes. Se mere under "Opfølgende samtaler")

 

Pris ved familie på 4 personer: Kun 2850 kr.

[ Pris varierer afhængigt af størrelse på familien ]

 

Se hvad en familievejledning indeholder helt konkret: Det får I.

Ditte Brandt online

Om kostvejleder og motionsvejleder Ditte Brandt

Ditte Brandt er uddannet kok & Prof. Bach i Human Ernæring, og har i over 17 år arbejdet med kost og motion. Ditte driver egen konsulent- og coachingvirksomhed der beskæftiger sig med vejledning og kurser for virksomheder, kursushold og enkeltpersoner.

Kontakt

Ditte Brandt
Uddannet kok & Prof. Bach i Human Ernæring

Tlf. 40 78 46 14
ditte@dittebrandt.dk